News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un punct pentru clasament, în secuime: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA 0-0 Un punct pentru clasament, în secuime: Sepsi Sfântu Gheorghe – UTA 0-0
Please follow and like us:
Pin Share

UTA a reușit să plece neînvinsă din județul Covasna, unde a remizat alb cu formația Sepsi Sfântu Gheorghe. Partida în sine nu a fost una spectaculoasă, cele două echipe fiind preocupate mai mult să nu piardă, decât să își treacă în cont cele trei puncte.

După primele minute de tatonare, gazdele și-au arătat intențiile ofensive prin Luckassen, care a pătruns, dar șutul său din unghi nu l-a putut învinge pe Iacob (min. 10). Roger a fost la un pas de finalizare la jumătatea reprizei, dar indecizia lui i-a pus pe adversari pe contraatac. Iacob a salvat și de această dată, din fața lui Golofca. Susținută de aproximativ 250 de suporteri de la Arad și din țară, arădenii au început mai hotărât după pauză. Roger l-a găsit pe Hora în careu, în urma unei lovituri libere, dar atacantul a reluat slab, fără mari probleme pentru Niczuly (48). Tot UTA a fost mai periculoasă, însă internaționalul lituanian Baravykas a trimis pe lângă vinclu, cu piciorul drept, din afara suprafeței de pedeapsă.

A urmat o bună perioadă în care Sepsi a fost la cârma jocului. Aflându-se într-o situație dificilă în clasament, cu doar 7 puncte înaintea acestui joc, gazdele puteau deschide scorul prin sârbul Bojic (59), care a șutat alături, singur cu portarul, din marginea careului mic și prin Bărbuț, care a trimis mingea cu capul în transversală (70). Balint a mutat cu Passaglia, Antal, Dangubic și Medjimorec în partea secundă, forțat cumva și de faptul că Vorobjovas și Batha aveau cartonașe galbene și erau predispuși să-l vadă și pe cel roșu. Cu toatea acestea, cea mai mare ocazie din dreptul vizitatorilor a fost trecută în dreptul lui Isac, care nu a nimerit poarta, din alunecare (78).

Punctul astfel obținut o urcă pe UTA pe poziția a patra, cu 16 puncte, profitând de înfrângerea celor de la Farul la Târgoviște, scor 2-0. Urmează pentru alb-roșii meciul din Cupa României, joi, ora 16 la Filiași și vizita campioanei CFR Cluj în campionat, duminică, de la ora 21.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *