News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN ROMAN DAT IN URMARIRE GENERALA A FOST DEPISTAT LA VAMA NADLAC UN ROMAN DAT IN URMARIRE GENERALA A FOST DEPISTAT LA VAMA NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Ieri, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat cetăţeanul român Sorin U., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Dolj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an cu închisoarea.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, fiind predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *