News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN SOFER A ALIMENTAT INTR-O BENZINARIE SI A PLECAT FARA SA PLATEASCA UN SOFER A ALIMENTAT INTR-O BENZINARIE SI A PLECAT FARA SA PLATEASCA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii postului de poliţie Vladimirescu au identificat şi oprit ieri în trafic un bărbat, care şi-a alimentat autoturismul şi a plecat fără să plătească.

La data de 22 decembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către un angajat al unei staţii de alimentare carburanţi de pe strada Ştefan Teneţchi din municipiu, despre faptul că un bărbat, şi-a alimentat autoturismul marca Audi, cu 19,96 litri de combustibil, după care a părăsit staţia fără să achite contravaloarea carburantului.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit depistarea şi oprirea în trafic a autoturismului respectiv, şi au identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din judeţul Prahova, precum şi a altor doi bărbaţi, de 27 şi 40 de ani, din judeţul Sibiu, ambii pasageri ai aceluiaşi autoturism.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 100 de lei a fost recuperat, cei trei bărbaţi fiind în continuare cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *