News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN SOFER A FOST PRINS CU ACTE FALSE LA GRANITA UN SOFER A FOST PRINS CU ACTE FALSE LA GRANITA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism având un permis de conducere polonez fals.

 

În data de 14.05.2016, ora 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, cetăţeanul bulgar Vasile S., în vârstă de 35 de ani, la volanul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere. Şoferul a prezentat un permis de conducere polonez.

Poliţiştii de frontieră, având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere polonez prezentat, au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat că permisul este fals.

Bărbatul a declarat că a cumpărat documentul de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 200 euro.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *