News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN SOFER FARA PERMIS A FOST PRINS LA VAMA TURNU UN SOFER FARA PERMIS A FOST PRINS LA VAMA TURNU
Please follow and like us:
Pin Share

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu  – I.T.P.F. Oradea au depistat un cetăţean român, care conducea un autoturism deşi nu deţinea permis  de conducere.

În data de 15.01.2016, ora 11.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Romeo C., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui microbuz marca Ford Focus, înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere .

Acesta a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Moldova, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că documentul este fals si cetăţeanul român nu deţine permis de conducere.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni i-au întocmit persoanei în cauză acte de urmărire penală pentru infracţiunile de complicitate la fals în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

 

 

 

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *