News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UN TANAR A FURAT BUNURI IN VALOARE DE 30.000 DE DOLARI DINTR-UN IMOBIL UN TANAR A FURAT BUNURI IN VALOARE DE 30.000 DE DOLARI DINTR-UN IMOBIL
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii Postului de Poliţie Şiria au identificat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt de pe raza localităţii Şiria.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că în perioada 18 decembrie 2015- 9 ianuarie a.c., tânărul, de 20 de ani, din judeţul Timiş, ar fi pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza localităţii Şiria, de unde ar fi sustras un televizor şi mai multe articole de îmbrăcăminte iar din curtea locuinţei ar fi sustras un autoturism Cadillac Escalade, în valoare de aproximativ 30.000 de dolari.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat autoturismul sustras, abandonat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi furt în scop de folosinţă, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *