News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața pe autostradă, înainte de Nădlac Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața pe autostradă, înainte de Nădlac
Please follow and like us:
Pin Share

În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, in apropierea localității Nădlac.

Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă.
La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.
Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *