News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un tramvai a luat foc în această dimineață, din fericire, fără victime Un tramvai a luat foc în această dimineață, din fericire, fără victime
Please follow and like us:
Pin Share

În această dimineață în jurul orei 06.00, două echipaje a Detașamentului de Pompieri Arad cu 10 pompieri a intervenit în zona Făt Frumos, pentru stingerea unui incendiu la un tramvai.
În momentul sosirii la locul incendiului a celor două echipaje, acesta se manifesta generalizat la vagonul din spate al tramvaiului, propagat și la partea din spate al primului vagon. Incendiul a fost stins după aproximativ 45 minute de intervenție. Cauza probabilă a incendiului ”scurt circuit”
În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. În tramvai erau 2 călători și vatmanul, aceștia coborând în siguranță.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost afectată o garnitură formată din două vagoane, de provenienţă germană, produsă în 1962 şi care se afla în circulaţie în Arad de aproape 30 de ani.

„Garnitura se afla la prima cursă a zilei, cea dintre depou şi capătul de linie din zona Făt-Frumos. Vagonul motor a ars în proporţie mare, de aproximativ 60%. Sunt pierderi materiale, fără a fi înregistraţi răniţi”, a spus directorul companiei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *