News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Un urmărit general a fost prins la Nădlac Un urmărit general a fost prins la Nădlac
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota  au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile din România, în vederea executării unei pedepse privative de libertate.

 În data de 10.10.2019, în jurul orei 07.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de intrare în România, cetăţeanul roman Z.F., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa.

La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvarşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.  Tânărul avea de executat o pedeapsa cu închisoarea de 3 ani şi 2 luni.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *