News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Unde se ascultă muzică bună în capitală? Top 4 evenimente care au loc primăvara aceasta Unde se ascultă muzică bună în capitală? Top 4 evenimente care au loc primăvara aceasta
Please follow and like us:
Pin Share

Primăvara este anotimpul ideal în care să faci o scurtă călătorie în capitală datorită vremii ideale. Fiind un oraș atât de mare, mereu sunt evenimente și petreceri care să-ți atragă atenția și locuri unde să-ți creezi amintiri de neuitat. În articolul de azi o să discutăm despre câteva evenimente pentru iubitorii de muzică și distracție care o să te lase profund impresionat de București.

Iată 4 evenimente muzicale care au loc în București primăvara aceasta:

  1.     Elvis Presley – a tribute to the king by Roberto Elvis & The Heartbreakers (Italia) la Berăria H în 20 martie

Alege să-ți petreci măcar o seară la Berăria H. Dacă vrei să simți emoția concertelor, alege acest local cu muzică live din capitală, care te va impresiona cu efervescența sa și atmosfera atractivă. La Berăria H va avea loc un concert cu totul deosebit dedicat lui Elvis Presley printr-un omagiu adus de trupa italienească The Heartbreakers. Aceștia vor concerta în data de 20 martie aducând pe scena localului atmosfera anilor ’60.

  1.     Paulina la Arenele Romane 22 martie

Paulina este o artistă contemporană remarcabilă, care a ajuns la inimile publicului românesc cu hituri precum „Fetița ta de milioane” și „Kalinka”. Aceasta va susține un concert inconfundabil la Arenele Romane în data de 22 martie și promite să vină cu aceeași atitudine fermecătoare și versuri profunde care au vrăjit și până acum.

  1.     Vic de Angelis (Maneskin) 20 aprilie, club Quantic

Cunoscută pentru poziția de basistă a trupei rock Maneskin, Vic de Angelis se lansează ca DJ și trece prin București în 20 aprilie. Aceasta va mixa la clubul Quantic și este pregătită să-și creeze un brand propriu care să o propulseze într-o direcție diferită în lumea muzicii, față de cum am cunoscut-o până acum. Trupa Maneskin a câștigat Eurovisionul în anul 2021, iar de atunci s-a bucurat de un succes enorm, în special în rândul tinerilor. De Angelis a ajuns rapid plăcută de publicul din întreaga lume, atât pentru aptitudinile sale muzicale, cât și pentru stilul vestimentar extravagant pe care îl abordează.

  1.     The Motans la Hard Rock Cafe 16 mai

La final de primăvară, în 16 mai, vei putea avea parte de  un eveniment exploziv la Hard Rock Cafe, unde The Motans vor urca pe scenă pentru a oferi publicului o seară de muzică autentică și emoționantă. Cu hit-uri precum „Din Trecut” și „Maraton,” trupa promite să transforme această seară într-un moment de neuitat pentru toți cei prezenți.

Așadar, bucură-te de vremea frumoasă din capitală primăvara aceasta și distrează-te la cele mai tari evenimente muzicale. Indiferent de genul pe care îl preferi, Bucureștiul îți oferă variante de rock, pop, tehno și electro-pop. Planifică-ți chiar acum următoarea călătorie în capitală și bucură-te de spiritul său efervescent.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *