News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Unde și cum se pot urmări meciurile Progresul Pecica – Petrolul Ploiești și Gloria Buzău – UTA Unde și cum se pot urmări meciurile Progresul Pecica – Petrolul Ploiești și Gloria Buzău – UTA
Please follow and like us:
Pin Share

Partida de miercuri din prima etapă a grupelor Cupei României, dintre Progresul Pecica și Petrolul Ploiești va fi transmisă în direct de către canalul de televiziune al Federației Române de Fotbal. Este singura variantă de a urmări meciul așteptat cu interes maxim de toată suflarea pecicană și nu numai, asta pentru cei care nu ajung la stadion. Pe același post de televiziune va putea fi urmărit în direct și meciul Gloria Buzău – UTA!

Accesul la FRF TV este gratuit, dar pentru a urmări meciurile trebuie urmați cîțiva pași simpli pe care îi detaliem mai jos:

– Accesați www.frf.tv

– În colțul din dreapta sus aveți opțiunea ”creare cont”. Apăsați pe ”creare cont”

– Aveți nevoie de o adresă de email validă. Pe baza ei vă creați contul care trebuie confirmat. Sunt doar trei pași de urmat în acel meniu.

– Introduceți adresa de email și vă stabiliți o parolă. Țineți minte acea parolă sau salvați-o în contul de google.

– După ce ați creat contul și l-ați confirmat, vă puteți bucura de toate transmisiile în direct sau alte materiale interesante prezente pe site.

După ce ați urmat pașii de mai sus, accesați din nou www.frf.tv și tot în colțul din dreapta sus aveți opțiunea ”autentificare”. Apăsați pe ”autentificare”, introduceți adresa de email și parola și aveți acces. Aceste date pot fi salvate (vi se va deschide o fereastră care vă oferă posibilitatea de a salva credențialele în contul de google) astfel încât la următoarele accesări să nu mai fie nevoie să le introduceți manual.

Calitatea transmisiilor este foarte bună, iar canalul respectiv difuzează foarte multe meciuri în direct. Este actualizat zilnic iar programul transmisiilor este disponibil din timp.

Meciul Progresul – Petrolul se va disputa miercuri 27 septembrie, de la ora 14:00, pe stadionul Progresul din Pecica. Biletele costă 20 de lei intrare generală, copiii cu vârsta de până la 10 ani având intrarea gratuită. De asemenea, clubul pecican a emis abonamente pentru tot sezonul 2023-2024 la prețul de 100 de lei bucata. Astfel, abonații vor avea garantat accesul la toate meciurile din Cupă dar și la cele din campionat la care intrarea va fi contra cost. Din primele informații, partidele la care se așteaptă un număr ridicat de spectatori, cele cu FC Bihor și Poli Timișoara, vor fi cu intrare pe bază de bilete și abonamente.

UTA joacă în aceeași zi, de la ora 16:00, la Buzău. Așadar imediat după terminarea meciului de la Pecica, suporterii vor putea urmări în direct partida de la Buzău, tot pe FRF TV.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *