News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Naţional PSD a aprobat sâmbătă semnarea protocolului cu ACD (PNL şi PC) pentru formarea Uniunii Social Liberale. La Bucureşti a fost prezentă o delegaţie a PSD Arad, formată din 15 persoane, condusă de preşedintele Dorel Căprar.

Uniunea Social Liberală propune o formulă politică funcţională şi coerentă, capabilă să-şi asume conducerea României cel puţin până în 2020. Obiectivul imediat al Uniunii este să înlăture PDL şi pe Traian Băsescu de la putere. Este însă pentru prima dată când o uniune politică incluzând partide politice importante realizează o formulă de colaborare pentru mai mult de un mandat.

„Am luat parte la actul politic de care are nevoie România: formarea uniunii Social Liberale. Au fost depăşite foarte repede barierele doctrinare care ne separă de liberali şi de conservatori. Toată lumea a înţeles că trebuie să depăşim interesele de partid, pentru a înlătura PDL de la guvernare. Mesajul puternic pe care noi, cei din PSD, dar şi liberalii l-am primit de la cetăţeni este să găsim o modalitate prin care să-i scăpăm de Băsescu, de Boc şi de Udrea. Uniunea Social Liberală are forţa şi credibilitatea să realizeze acest prim obiectiv. S-a convenit deja asupra principiilor care vor guverna Uniunea Social Democrată, pentru repararea greşelilor şi nedreptăţilor care s-au comis în timpul guvernării Boc. În perioada următoare, va fi definitivat un program care va sta la baza viitoarei guvernări, alături de liberali şi de conservatori. La Arad ne aşteaptă o luptă dificilă: aici Falcă, Ioţcu, Igaş şi ceilalţi pedelişti au creat un bastion, bazat pe bani şi pe interese. Este ruşinos că în orice discuţie la nivel naţional, cei care conduc acum Aradul apar pe lista corupţiei şi clientelismului. Împreună cu partenerii noştri, ne propunem să redăm Aradul arădenilor” a spus preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *