News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UNPR ramane fidel coalitiei!

Politica 16 septembrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

UNPR este şi va rămâne un partener serios în cadrul Coaliţiei de guvernare. Ne-am asumat o responsabilitate importantă: aceea de a aduce stabilitatea politică şi guvernamentală în România. Nu vom abdica de la principiile cu care am plecat la drum şi vom face în continuare numai politica interesului naţional.

UNPR nu va vota o moţiune de cenzură împotriva Guvernului şi nici nu va lua parte la vreo tentativă de suspendare a preşedintelui României. Considerăm că în această perioadă jocurile politice şi acţiunile hazardate pot face mai mult rău României chiar decât criza economică.

Reamintim  faptul că UNPR nu a acceptat diminuarea pensiei minime. Din acest motiv, am prezentat o soluţie în cadrul Coaliţiei, iar Guvernul, la iniţiativa noastră, a menţinut venitul minim la pragul de 350 de lei. UNPR susţine păstrarea cuantumului pensiilor sub 1.000 de lei (10 milioane de lei vechi), chiar şi în situaţia în care se va ajunge la o posibilă impozitare a tuturor veniturilor în România.

Un alt element important din peisajul politic actual se referă la problema sindicală. UNPR va continua dialogul cu organizaţiile sindicale chiar şi în această perioadă extrem de complicată. Vom încerca să aflăm care sunt cu adevărat obiectivele liderilor de sindicat, ale marilor centrale sindicale, mai ales în contextul în care în această perioadă se fundamentează indicatorii macroeconomici pentru bugetul de anul viitor. este nepermis ca o clasă politică responsabilă să încerce să profite de luptele interne sindicale. UNPR va încerca cu toate forţele să se opună apariţiei unei fracturi sociale. O luptă veleitară uneori între liderii de sindicat poate să ducă la aspecte nebănuite din punct de vedere social. De aceea, UNPR va organiza, încă de săptămâna viitoare probabil, întâlniri foarte bine structurate şi pe teme foarte bine precizate cu organizaţiile sindicale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *