News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
newsarad
Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Arad au depistat, prin intermediul Biroului Naţional Interpol din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.,  un bărbat căutat de către autorităţile italiene, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor şi aderare grup infracţional organizat.
 În cursul zilei de astăzi, poliţiştii arădeni au depistat şi reţinut un cetăţean italian, urmărit internaţional pentru săvârşirea, pe teritoriul Italiei, a infracţiunilor de omor, tentativă de omor şi aderare grup infracţional organizat.
 R. FRANCESCO, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul de specialitate al D.I.P.I., pe raza municipiului Arad.
 Bărbatul locuia în judeţul Timiş şi se legitima cu documente de identitate false.
 Pe numele lui, autorităţile italiene au emis un mandat european şi internaţional de urmărire, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, tentativă de omor şi aderare grup infracţional organizat, fapte comise în Italia.
 Bărbatul a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor Parchetului Curţii de Apel Timişoara, în vederea efectuării procedurilor de extrădare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.