News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Urmează cel mai așteptat meci al momentului! Ești pregătit pentru finala EURO 2020? Urmează cel mai așteptat meci al momentului! Ești pregătit pentru finala EURO 2020?
Please follow and like us:
Pin Share

Campionatul European 2020 a ajuns aproape de încheiere, finala urmând a fi disputată în data de 11 Iulie, pe Stadionul Wembley, în Londra, unde au avut loc și semifinalele. Aici, peste 60.000 de suporteri ale celor două echipe finaliste, Anglia și Italia, se vor aduna pentru a-și susține favorita.

Care este echipa care are cele mai mari șanse de a aduce acasă trofeul EURO 2020?

Prima finalistă decisă a EURO 2020 a fost Italia, în urma unui meci strâns cu echipa națională a Spaniei. După un scor de egalitate pe timpul regulamentar, finalizat cu 1-1 și două reprize de prelungiri nedecisive, Italia a ieșit învingătoare în loviturile de departajare. Cel care a asigurat locul Italiei în finală a fost nimeni altul decât brazilianul Jorginho, cu o lovitură de penalty care nu a putut fi apărată de portarul Spaniol Unai Simon. Astfel, Italia ajunge în finala EURO 2020 cu un scor de 4-2 în loviturile de departajare.

 

Cea de-a doua finalistă EURO 2020 a fost decisă în urma meciului aprins dintre Anglia și Danemarca, soldat cu victoria echipei naționale a Angliei. După un penalty controversat obținut de Raheem Sterling, englezii au reușit să întoarcă meciul în favoarea lor, înscriind golul decisiv împotriva Danemarcei în prelungiri și asigurându-și locul în finală cu un scor de 2-1.

 

În acest sezon al EURO 2020, atât Anglia, cât și Italia s-au detașat ca fiind de departe cele mai puternice echipe participante, deci finala campionatului îi va ține, fără semne de întrebare, pe suporteri cu sufletul la gură. După victorii clare împotriva Germaniei (2-0 în optimile de finală) și Ucrainei (4-0 în sferturile de finală), Anglia se va duela, acum, cu naționala Italiei, care a învins cu un scor strâns Austria (2-1 în optimile de finală) și Belgia (2-1 în sferturile de finală). Conform specialiștilor și cotelor la pariuri sportive la Euro 2020 oferite de Sportingbet.ro, calculate în funcție de parcursul echipelor pe toată durata campionatului, Anglia are cele mai mari șanse de a aduce acasă trofeul, având o cotă de 2.70. Italia nu este nici ea cu mult mai prejos, însă, cu o cotă de 2.90, deci nimeni nu poate prezice, în acest moment, rezultatul.

 

Suspansul este în creștere către finalul Campionatului European de Fotbal 2020, în care Anglia și Italia se vor duela pentru marea victorie. Tu pe cine susții?

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *