News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ultimul sondaj de opinie publicat confirmă consolidarea Uniunii Social Liberale (USL) ca soluţie politică în care românii au încredere. Cercetarea sociologică realizată de grupul de studii socio-comportamentale Avangarde, în perioada 1-20 mai arată că USL este preferată de 61% dintre români, în timp ce doar 17% ar vota PDL la alegerile viitoare.

Sondajul de opinie arată, de asemenea, că românii percep favorabil tandemul Crin Antonescu preşedinte (41% intenţie de vot) – Victor Ponta prim ministru (34% intenţie de vot).

„USL s-a impus ca soluţie stabilă pentru guvernarea României, pentru majoritatea românilor. Se păstrează trendul politic favorabil, care sunt convins că se manifestă şi la Arad, cu toate pomenile electorale pe care încearcă să le servească populaţiei grupul din jurul lui Gheorghe Falcă. După prezentarea soluţiilor pentru economie şi după ce vor fi lansate şi alte programe sectoriale, cred că USL poate să crească şi mai mult decât atât. În acest moment, vorbim despre o guvernare PDL lipsită de legitimitate. Soluţia normală este înlăturarea acestei guvernări înainte de alegerile la termen, cu o guvernare în care românii au încredere. Suntem conştienţi că Băsescu, Boc, Udrea, Falcă şi toţi ceilalţi se vor agăţa de scaune cu disperare, prin orice mijloace, inclusiv prin şantaj şi ameninţare. Cu toate acestea, presiunea opiniei publice este atât de puternică încât nu cred că poate fi ignorată la nesfârşit” a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *