News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR anunţă că suspendă orice activitate electorală pentru azi USR anunţă că suspendă orice activitate electorală pentru azi
Please follow and like us:
Pin Share

Uniunea Salvaţi România a anunţat că suspendă orice activitate electorală, din respect pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamţ.

„Din respect pentru victimele de la Piatra Neamţ, suspendăm astăzi orice activitate electorală. Sincere condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ”, se arată pe pagina de Facebook a USR.

Sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a avut loc un incendiu la secţia de ATI, unde erau internaţi pacienţi cu COVID-19.

În incendiu au murit 10 persoane aflate în ATI, iar un medic anestezist a suferit arsuri grave. Alţi şase pacienţi internaţi au fost duşi la Spitalul Mobil de la Leţcani, care este unitate suport COVID. Medicul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, rănit în incendiu, este transferat, duminică, la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles, pentru tratament de specialitate. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *