News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR Arad cere oficialităților informații despre campania de combatere a țânțarilor USR Arad cere oficialităților informații despre campania de combatere a țânțarilor
Please follow and like us:
Pin Share

USR a adresat o cerere Primăriei Arad, prin care am cerut informații despre acțiunile de combatere a țânțarilor de pe teritoriul municipiului.

Având în vedere ploile din aceste zile, în lipsa acestor acțiuni ne vom confrunta cu un disconfort major creat de țânțari. Ne amintim că orașul s-a confruntat pe tot parcursul anului trecut cu această problemă.

Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR Arad: „Problema țânțarilor este specifică sezonului cald, care stă să înceapă. Precipitațiile din aceste zile vor duce la apariția unor zone în care va bălti apa, favorizând înmulțirea lor.

În lipsa unor măsuri imediate, care să stopeze fenomenul încă înainte ca el să ia amploare, ne vom confrunta iarăși cu neplăcerile cauzate de țânțari, precum anul trecut. Atunci, arădenilor le era aproape imposibil să stea afară seara, mai ales în apropierea zonelor cu vegetație.

Am cerut Primăriei să ne comunice care este programul concret al acțiunilor de combatere a insectelor dăunătoare pe parcursul acestei veri, cu speranța că el există și va fi pus în aplicare de îndată.

Aceste activități sunt de competența administrațiilor locale. Deocamdată, punem presiune pe autorități, urmând ca de la anul să fim parte a administrației locale si să ne asigurăm că lucrările sunt executate la timp.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *