News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR Arad: Cerem ministerului soluții pentru bazinul Delfinul USR Arad: Cerem ministerului soluții pentru bazinul Delfinul
Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul USR PLUS Dan Sfărăilă a adresat o interpelare ministrului tineretului și sportului, prin care cere o soluție cât mai urgentă pentru redeschiderea bazinului de înot Delfinul.

Dan Sfărăilă, deputat USR PLUS Arad: „Astăzi, 23.11.2020, DJST Arad a dispus sistarea pe termen nedeterminat a activității la bazinul de înot Delfinul din municipiul Arad. Se pare că motivul invocat este apariția unor avarii la tavanul bazinului, de unde s-au desprins bucăți de lemn, existând riscul ca acestea să cadă și să-i rănească pe cei aflați în interior.

Pentru a remedia această problemă, până la efectuarea unor reparații de amploare, s-a identificat soluția amplasării unor plase de protecție, care au și fost montate, parțial. Din păcate, lucrarea nu a fost terminată, iar acum s-a dispus închiderea bazinului.

Printre utilizatorii bazinului Delfinul sunt trei cluburi sportive, la care activează în jur de 500 de sportivi, majoritatea copii și juniori. Aceștia nu mai au acum posibilitatea de a se antrena, cel de-al doilea bazin din municipiul Arad fiind și el închis, pentru reparații, de aproximativ jumătate de an.

Având în vedere cele de mai sus, am solicitat domnului ministru să-mi comunice când estimează că se va redeschide bazinul de înot Delfinul și care sunt măsurile pe care ministerul, în calitate de administrator, le va lua pentru remedierea problemelor respectivei baze sportive?

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *