News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR Arad: Primăria, pentru unii mumă, pentru alții ciumă USR Arad: Primăria, pentru unii mumă, pentru alții ciumă
Please follow and like us:
Pin Share

USR Arad acuză proasta împărțire a banilor pentru învățământul arădean, Poliția Locală fiind pe departe favorizată cu o serie de achiziții de echipamente.

”Bugetul local pentru anul 2021 prevede o serie de achiziții de echipamente. Lista de dotări a Poliției Locale are valoarea de 1.665.000 de lei, în timp ce sumele alocate pentru dotarea învățământului sunt de 598.000 de lei.

Se evidențiază achiziția a 55 de calculatoare pentru Poliția Locală, prețul estimat pentru fiecare fiind de 9.000 de lei. Aproape jumătate de milion de lei ne vor costa computerele personale ale polițiștilor locali în acest an.

În același timp, sumele alocate școlilor și grădinițelor din municipiu pentru achiziția de laptopuri și calculatoare sunt de 3.000-3.500 de lei pentru o bucată. Am numărat 19 bucăți bugetate pentru toate instituțiile de învățământ din Arad.

Concluzia este tristă și edificatoare: administrația nu prioritizează educația și viitorul celor mici. În schimb, vom avea polițiști locali dotați și fericiți” au afirmat cei de la USR Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *