News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR PLUS a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din județul Arad USR PLUS a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Alianța USR PLUS a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, în circumscripția județeană 02 Arad.

Astfel, candidații pentru Senat sunt Sergiu Cosmin Vlad (economist), Cătălin Mihalache (avocat), Ion Stan (inginer), Codrin Dacian Vlad (profesor), Mariana Singureanu (economist). Pentru Camera Deputaților vor candida Adrian Wiener (medic), Daniela Arieta Săbău (economist), Carmen Maria Stana (profesor), Oana Adina Toma (jurist), Robert Bogdan Ille (topograf), Ovidiu Daniel Torz (profesor), Emanuela Tătar Ghiș (profesor), Viorela Luciana Pantiș (economist), Claudiu Valentin Ilea (student).

Adrian Wiener, vicepreședinte USR Arad: „Am depus aceste liste pentru a continua ceea ce am început în legislatura care se încheie în curând. Au fost patru ani de opoziție în care am luptat pentru statul de drept și pentru statutul european al României.

Avem în față un mandat crucial pentru noi toți, în care avem de implementat numeroase reforme, absolut necesare pentru un stat modern și eficient. Personal, voi continua proiectele aflate acum în diverse stadii ale procesului legislativ, cu impact deosebit asupra stării de sănătate a românilor și implicit a arădenilor.

Alianța USR PLUS este acum singura alternativă la vechea clasă politică. Am dovedit că vrem să construim o Românie fără penali în funcții publice, fără privilegii precum pensiile speciale, unde statul este în slujba cetățeanului și nu invers.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *