News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR PLUS Arad și-a ales conducerea județeană USR PLUS Arad și-a ales conducerea județeană
Please follow and like us:
Pin Share

198 de delegați, reprezentând 60 de filiale din județ și filiala municipală au votat în această duminică, 27 iunie, conducerea județeană a USR PLUS, Comisia de Arbitraj, cea de Cenzori și delegații care vor reprezenta filiala arădeană la Congresul Național al partidului din această toamnă.

La eveniment a fost prezent și europarlamentarul Vlad Botoș, cel care s-a retras în luna ianuarie de la conducerea județeană. Perioada interimatului a fost asigurată de Răzvan Anghel, consilier județean.

La aceste alegeri, primele după fuziunea cu PLUS, au candidat pentru funcția de președinte Răzvan Anghel și Ion Stan. Conducerea aleasă în urma votului este următoarea:

Președinte al Filialei Județene:

Răzvan-Paul Anghel

Vicepreședinți:

Adrian Wiener

Vasile Cătană

Ion Roman

Oana-Adina Toma

Florentin Costea

Iulian Dronca

Nicolae Marincei

Maria Carmen Faur

Membri:

Vasile Bogdan Postăveanu

Alexandra Maciulschi

Ciprian Vornicu

Sergiu-Răzvan Ferician

Emanuela Tătar Ghiș

Ioana Alina Pop

Codrin Dacian Vlad

Samuel Luca

Adrian Achim

Alexandra Filipaș

Cristian Petru Crișan

Mihaela Camelia Gărdău

 

Le mulțumesc colegilor din județ și municipiu pentru încrederea acordată prin votul de azi. Doresc să îl felicit pe colegul nostru Ion Stan și pe toți cei care au făcut un pas în față prin candidaturile lor. Va fi nevoie în continuare de muncă în echipă și de un efort colectiv pentru a putea schimba percepția arădenilor despre clasa politică, dovedind că suntem o alternativă matură și onestă. Avem obiective precise pentru următorul scrutin electoral și dorim să rămânem cât mai aproape de cetățeni, în fiecare comunitate. De altfel, invităm arădenii să urmărească, în presă sau în mediul online, activitatea colegilor noștri din administrație, să contribuie la viața cetății și – de ce nu- să ni se alăture la www.usr.ro/inscriere.” a declarat Răzvan Anghel, proaspăt ales președinte al filialei județene USR PLUS Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *