News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR PLUS propune zonă pietonală pe bulevardul Revoluției USR PLUS propune zonă pietonală pe bulevardul Revoluției
Please follow and like us:
Pin Share

Uniunea Salvați România lansează administrației locale invitația de a implementa și în Arad proiectul „Străzi deschise”, după modelul inițiat în București de primarul general, Nicușor Dan. Îi invităm pe toți cei interesați de resuscitarea centrului orașului nostru să contribuie la proiect.

Pentru început, propunem transformarea în zonă pietonală a sensului estic al bulevardului Revoluției, din dreptul stației de tramvai de la Teatru și până în fața sediului ANAF, în weekend, pe perioada sezonului estival.

O astfel de măsură, prin oportunitățile variate de petrecere a timpului liber pe care le va oferi, va atrage locuitorii orașului spre artera sa centrală, care în ultimii ani și-a pierdut treptat din importanță. În timp, ea va da un suflu nou afacerilor din zonă, va crea locuri de muncă și va aduce venituri suplimentare la bugetul local.

În viziunea USR PLUS, transformarea parțială a bulevardului în zonă pietonală reprezintă un prim pas către un Arad atractiv din punct de vedere turistic. Reprezintă un proiect pilot, care trebuie evaluat și apoi extins ca perioadă și/sau dimensiune. Tot ce rămâne de făcut este să obținem concursul administrației și să stabilim alături de cetățeni coordonatele optime ale unui astfel de proiect.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre inițiativa noastră, precum și să ne oferiți propriile dumneavoastră opinii sau observații, vă invităm să accesați formularul de la adresa: http://bit.ly/pietonala.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *