News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

USR PLUS sesizează Garda de Mediu Arad pentru igienizarea din Micălaca USR PLUS sesizează Garda de Mediu Arad pentru igienizarea din Micălaca
Please follow and like us:
Pin Share

Mai multe sesizări au fost transmise către Garda de Mediu Arad de senatorul USR PLUS, Sergiu Cosmin Vlad. În urma acestora, un teren adiacent DN 79A, dintre localitățile Ineu și Bocsig a fost deja curățat. Totodată, s-a dispus Primăriei Arad igienizarea unei suprafețe de 5 hectare din zona balastierei Micălaca.

Sergiu Cosmin Vlad, senator USR PLUS: „Situația ternului adiacent drumului care leagă Ineul de Bocsig a fost semnalată de colega mea Mihaela Gărdău, președinta USR Dezna. În același timp, un articol apărut în presa arădeană mi-a atras atenția asupra situației din Micălaca.

Instituțiile statului, în special Garda de Mediu, trebuie să-și facă datoria și să impună igienizarea zonelor poluate cu deșeuri. Vedem cum acțiunea colegilor din București a condus la reducerea semnificativă a poluării aerului și ne dorim și la Arad aceeași fermitate.

Din păcate, încă sunt autorități publice, primării cu precădere, care tolerează abandonarea gunoiului în natură. Din acest motiv, sistemul județean integrat de gestionare a deșeurilor este ineficient în numeroase localități, unde locuitorii nu încheie contracte de salubritate, preferând această alternativă ilegală.

Voi continua să semnalez toate neregulile privitoare la mediu și să fac presiuni asupra autorităților, pentru a se lua măsuri. Îi rog pe cetățeni să îmi comunice astfel de situații la adresa de e-mail: [email protected], cu o localizare cât mai precisă și fotografii descriptive.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *