News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA a pierdut fără drept de apel cu Rapid UTA a pierdut fără drept de apel cu Rapid
Please follow and like us:
Pin Share

Rapid a învins UTA, astăzi, cu 2-0, într-o restanță contând pentru etapa a 10-a a Ligii a II-a. Meciul din Regie a fost controlat destul de clar de trupa lui Pancu. Ambele echipe au început tare, jucându-se pe contre în primele cinci minute. După un șut periculos al lui Miculescu, Labeau a avut două șanse bune, dar Iacob a avut noroc. Rapidul a început să controleze tot mai clar jocul, iar golurile au picat la mijloc de repriză. Mai întâi, Djuric a finalizat cu șut la colțul lung, din 15 metri, o combinație de efect cu Jorza, pentru ca în minutul 28 ex-arădeanul Hlistei să marcheze, cu capul, din plonjon, în urma unei centrări excelente a lui Sefer. Fără replică și cu Bustea improvizat fundaș stânga, UTA nu a avut replică, prestând un joc modest, fără niciun orizont.
Ex-utiștii Jorza și Hlistei, decisivi!
Totuși, Buhăcianu putea relansa jocul cu trei minute înainte de pauză, dar atacantul UTA-ei, scăpat singur, a intrat cu mingea în portar! Arădenii au măcinat în gol și în partea a doua, iar Labeau și Goge au ratat șansa unui 3-0. Golgheterul campionatului, Ciprian Rus, a fost introdus pe teren abia în minutul 67, dar nu a mai putut schimba cursul partidei, care s-a îndreptat spre o victorie meritată a giuleștenilor. Cu o viteză în plus și mai proaspătă, formația bucureșteană urcă pe locul 3, de baraj, la un singur punct de UTA.
UTA rămâne lider, dar ierarhia se strânge
Bătrâna Doamnă se menține lider, cu 32 de puncte, dar și cu un meci mai puțin decât Mioveni și Rapid, ambele cu 31 de puncte. Laszlo Balint a început cu: Fl. Iacob – A.Rus (12 Bustea), Fl. Ilie, Melinte, Tomozei -Moise (59 Lorenzi), Hrezdac – Miculescu, Ioniță (67 C.Rus), Bustea – Buhăcianu. UTA joacă duminică cu Farul, pe teren propriu, iar o victorie e imperios necesară, pentru a păstra primul loc, dar și pentru a menține seria excelentă de pe teren propriu.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *