News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA Arad l-a demis pe antrenorul Laszlo Balint, vine Mircea Rednic UTA Arad l-a demis pe antrenorul Laszlo Balint, vine Mircea Rednic
Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea clubului de fotbal UTA Arad l-a înlocuit pe antrenorul principal Laszlo Balint cu Mircea Rednic, a anunţat gruparea, marţi dimineaţa, pe site-ul său oficial.

”Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârşitul sezonului 2023-2024. Îi mulţumim domnului Rednic – fotbalist şi antrenor cu rezultate deosebite pe plan naţional şi internaţional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor”, a precizat UTA, menţionând că tehnicianul vba fi prezentat marţi.

De asemenea, clubul a afirmat că despărţirea de Balint s-a făcut de comun acord şi ”în urma unei analize profunde şi îndelungate a situaţiei din clasament”, ”chiar dacă nicio parte nu şi-a dorit acest lucru”.

UTA a ţinut să-i mulţumească lui Laszlo Balint că după 57 de ani va juca în semifinalele Cupei României.

Balint (44 ani) a antrenat-o pe UTA între 1 iulie 2019 şi 31 ianuarie 2022, iar la 1 noiembrie 2022 a fost reinstalat pe banca tehnică a ”Bătrânei Doamne”.

Rednic (61 ani) nu a mai antrenat din 2021, când a pregătit-o pe Dinamo.
AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *