News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA la prima reunire din acest an

Sport 10 ianuarie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Jucătorii UTA-ei s-au prezentat astăzi la orele 10.30 la primul antrenament din 2012.

“După o vacanţă prea lungă, în care nu avem ce face decât să ne uităm la televizor la alţii, ne-am întors în sfârşit la treabă. Sper să avem cu toţii foame de fotbal şi chef de lucru, căci ne aşteaptă o perioadă grea de pregătire. Ştim cu toţii că fotbaliştii nu se simt prea bine mai ales în timpul antrenamentelor de acumulare fizică specifice iernii, dar trebuie să trecem şi prin asta dacă vrem să avem rezultate bune la primăvară. O să vină şi destui fotbalişti în probe, e şi o perioadă a căutărilor pentru un an important în viaţa clubului”, a precizat Roland Nagy-antrenor UTA

După şedinţa din vestiarul clubului, a urmat o şedinţă de pregătire pe terenul sintetic “Şega”, unde s-a făcut simţită de către toată lumea prezenţa, ce-i drept pe margine nu în teren a fostului UTA-ist Bogdan Mara.

“Am avut câteva discuţii în prealabil cu preşedintele Giovani Catanzariti, iar astăzi am venit să discutăm despre proiectul pe care acesta îl are, un proiect îndrăzneţ şi foarte frumos. Sper caacesta să se realizeze, ar fi frumos pentru Arad, pentru fotbalul de aici. Vreau pe viitor să pun şi eu umărul la acest proiect. Nu vin la Arad doar pentru câteva luni, voi veni pentru câţiva ani, şi nu ca simplu jucător, voi ocupa şi o altă funcţie în cadrul clubului”– a declarat Bogdan Mara.

Noutăţile  din teren au fost tinerii Andrei Cărpinişan (19 ani, mijlocaş stânga – ex. Unirea Sânnicolau Mare şi Victoria Brăneşti), Marco Muscă (18 ani, mijlocaş central – ex. Viitorul Constanţa) şi italianul Nicola Caldarola (25 de ani, ex. Bari şi Servette Geneva),aceştia alăturându-se mai vechilor combatanţi Smaranda, Amadio, Bodea, Cioară – portari, Bălan, Gligor, Suslak, Pascariu, Gornic, Raţ, Varga, Pocuca, Siminic, Calvin, Ignea, Chindriş, Gâlcă, Nădăban, Purece, Drăghici, Capătă, Miron – jucători de câmp.

După ce din această iarnă s-a renunţat la serviciile lor, sub comanda lui Roli Nagy şi Dan Stupar s-au aflat Neagoe, J. Nicolae şi Drăgan, situaţia lor urmând să fie clarificată zilele următoare.

Primul amical din acest an se vadisputa în compania echipei de Liga a 3-a, CS Vladimirescu, urmând ca săptămâna viitoare UTA să întâlnească echipa a doua a clubului. Duminică, 22 ianuarie, echipa „alb-roşie” va urca la poalele minţilor “Codru Moma”, pentru cantonamentul de la Moneasa. (sportularadean.info)

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *