News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA s-a despărţit de primii jucători. Situaţia lui Moise este tot mai complicată UTA s-a despărţit de primii jucători. Situaţia lui Moise este tot mai complicată
Please follow and like us:
Pin Share

UTA a anunţat, prin vocea lui Alexandru Meszar, că va transfera în această pauză competiţională între 6 şi 8 jucători, pentru a forma un lot competitiv de Liga 1. Asta înseamnă că vor fi şi „divorţuri”, listă neagră care a şi fost deja deschisă. Radu Crișan, fotbalist împrumutat de la Astra, nu mai face parte din planurile lui Laszlo Balint, la fel ca și Andrei Rus, care aparține de Petrolul. De asemenea, s-a renunţat la Bogdan Stancu și Cristian Pușcaș, însă până la ora reunirii de luni vor mai fi anunţate probabil şi alte despărţiri. Situaţia lui Romario Moise, fotbalist împrumutat de la Astra şi dorit în continuare la Arad, devine tot mai complicată, atâta timp cât recursul său la comisia FRF – de a deveni jucător liber de contract şi de a înceta raporturile contractuale cu giurgiuvenii, ca urmare a restanţelor financiare – s-a amânat până pe 20 august.

Asta înseamnă că fotbalistul va relua pregătirile cu actualul său club, Astra, sperând să devină liber abia peste două săptămâni. Perioada de pregătire este foarte importantă pentru Laszlo Balint, tehnicianul „Bătrânei Doamne” având ultimul cuvânt în ceea ce-l priveşte pe Moise, care are însă avantajul de a se fi integrat deja în angrenajul arădenilor. Cum el ar putea veni şi pregătit la Arad, o eventuală decizie favorabilă la Comisia de Recurs, cu o zi înainte de începerea campionatului, nu ar fi o problemă foarte mare.

Vă reamintim că UTA a anunţat până acum transferurile lui Neluţ Roşu şi Ioan Hora, ambii ultima oară la Gaz Metan Mediaş. Săptămâna viitoare se anunţă foarte fierbinte pe piaţa transferurilor, clubul arădean urmând să mai anunţe şi alte nume noi pentru Liga 1. În acelaşi timp, vom afla şi ce jucători se vor mai despărţi de UTA. „Bătrâna Doamnă” se întoarce la treabă de luni, 10 august, urmând să aibă la dispoziţie doar două săptămâni de pregătire, până la redebutul în elita fotbalului românesc.

jordan

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *