News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA s-a reunit, pe Motorul, cu gândul la promovare UTA s-a reunit, pe Motorul, cu gândul la promovare
Please follow and like us:
Pin Share

UTA s-a reunit, în această dimineaţă pe stadionul Motorul, în formulă aproape completă.

Noutăţile din lotul echipei arădene sunt fostul golgheter şi căpitan al Olimpiei Satu Mare, Dumitru Muntean şi Adili Mevdan, fundaş central adus din prima ligă macedoneană. În schimb, au absentat motivat Tănase, cu două degete fracturate la mână şi Filaret, răcit. Miron, Barna, Mara – Polgar, David, Manea, Gligor, Celea, Burlă, Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor, Copil, Vlad, Curtuiuș, Petre, Covaci, Stahl, Costin, Copaci, Wild, Tarcea, plus nou-veniții Adili și Muntean au fost la prima mișcare a anului.

Revine Cipri Rus?!

Laurenţiu Roşu nu are încă la antrenamente atacantul mult dorit, dar speră ca cei din conducere să îi pună la dispoziţie unul cât mai rapid. În acest sens, se negociază readucerea lui Ciprian Rus, care cel mai probabil îşi va rezilia contractul cu ASA Tg. Mureş. O veste bună e că golgheterul Adrian Petre rămâne să pună umărul la promovare.

“Motorul”, un dezastru

Singura mare problemă rămâne în continuare gazonul de pe Motorul, îngheţat la orele dimineţii. Utiştii se vor antrena pe teren sintetic, în Arad, Roşu dorind să lucreze şi cu mingea în următoarele zile. UTA se va pregăti pe plan local două săptămâni, urmând ca în perioada 29 ianuarie – 12 februarie să susţină un cantonament în Spania, la Oliva Nova.

Obiectiv, promovarea!
Nu a plecat nimeni, eu sunt mulțumit de toți jucătorii care au fost până acum la prima echipă, sper ca în continuare să dea același randament și să mergem pe aceeași linie. Au demonstrat că putem câștiga meciurile cu ei. Am început perioada de pregătire, avem parte de alergări și încărcări, dar vom scoate și mingea, chiar de azi, la al doilea antrenament al zilei, pe teren sintetic. Vreau să facem o pregătire cât mai bună, sper să ne ajute puțin și vremea. Nu mă gândesc la ce se întâmplă cu celelalte echipe, ci la ce avem noi de făcut aici, vrem să facem lucrurile cât mai bine. Lotul e aproape complet, mai căutăm un atacant. Dorim să ne menținem în primele două locuri, e obiectivul propus de la început”, a anunțat Laurențiu Roșu.

Roşu, despre transferuri
Antrenorul principal al UTA-ei s-a referit și la proaspetele transferuri ale UTA-ei: “Adili e un jucător interesant, care ne poate ajuta. E și o soluție de viitor, sper să se integreze cât mai repede, să se adapteze la viața din Arad și la ce lucrăm noi aici. Iar partea bună la Muntean e că poate juca și mijlocaș și fundaș, atât dreapta cât și stânga. În funcție de nevoile pe care le avem în meciurile oficiale, vom decide care e soluția cea mai bună pentru el și pentru echipă. Avem un plus cu aducerea celor doi.

Foto: uta-arad.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *