News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA se desparte de şase jucători! Balint a renunţat şi la unul din golgheterii echipei UTA se desparte de şase jucători! Balint a renunţat şi la unul din golgheterii echipei
Please follow and like us:
Pin Share

Clubul UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de încetare a colaborării cu jucătorii Alexandru Ioniță, Octavian Ursu, Vlăduț Morar, Călin Popescu, Marian Pleașcă și Mihovil Klapan. „Le mulțumim pentru aportul oferit în perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în etapele următoare din carierele lor„, este mesajul de pe site-ul oficial al clubului arădean. În schimb, nu este anunţat încă oficial vreun nou venit, deşi în presă este vehiculat numele lui Roger Junior Rodrigues Figueira, fotbalist brazilian de 24 de ani, ce se vrea noul număr 10 al UTA-ei! E de picior stâng şi joacă în Europa de doi ani, la Kukesi și Kastrioti (Albania) și Riga FC (Letonia). Cu această ultimă formație a cucerit titlul în această toamnă, dar a și evoluat în preliminariile Champions League, 0-2 cu Maccabi Tel Aviv. Rămâne de văzut când vom afla şi noutăţile de la UTA, probabil tot atâtea la număr, sau măcar cinci! Cert este că lotul are nevoie urgentă de întăriri, care să aducă plus valoare pe mai toate posturile. De urmărit şi dacă se va merge ca şi până acum, numai pe mâna impresarului Bogdan Apostu, care deţine practic monopolul la transferuri. Apostu şi Balint şi-au asumat împreună proiectul de la UTA, încă din Liga a II-a, dar campania de achiziţii din vară nu s-a dovedit prea inspirată şi reuşită. Sperăm să fie aduşi jucători buni de UTA şi de Liga 1, căci altfel devine totul un fiasco.

Vlad Morar, surpriza plecărilor! Ioniţă nu l-a convins pe antrenor

Revenind la plecări, surprinde poate doar plecarea lui Vlad Morar, unul din golgheterii echipei, cu trei goluri reuşite în tur, dar cu prestaţii modeste în multe dintre meciuri. În aceeaşi situaţie se află şi Ursu, jucător care a ajutat mai mult în Liga a II-a, dar apoi nu a mai făcut saltul valoric în elită. În rest, Balint a renunţat la jucători cărora nu le-a dat prea multe şanse, în cazurile lui Klapan şi Pleaşcă datorită problemelor medicale cu care s-au confruntat, în vreme ce Popescu, adus de la Sepsi şi Ioniţă, jucător de atac cu calităţi tehnice, foarte util în Liga a II-a, nu au fost se pare pe placul antrenorului. Fără să dăm nume, mai ştim noi câţiva băieţi, atât juniori cât şi seniori, care au dezamăgit în tricoul roş-alb, dar care observăm că au în continuare susţinere, nu înţelegem pe ce criterii. Cert este că Laszlo Balint îşi asumă lotul şi rezultatele, iar la finalul sezonului vom vedea unde ne aflăm. Sperăm noi tot în Liga 1.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *