News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

UTA se pregătește de întâlnirea cu bufonul Ionuț Chirilă UTA se pregătește de întâlnirea cu bufonul Ionuț Chirilă
Please follow and like us:
Pin Share

UTA are o deplasare care, la prima vedere, pare facilă, în etapa a treisprezecea a Ligii 1. Arădenii vor înfrunta Academica Clinceni, luni, 25 octombrie, de la ora 17:30, însă partida nu se va disputa în localitatea ilfoveană, ci pe stadionul Dinamo, din București. Iar acest lucru va veni la nici 48 de ore după ce arena din Șoseaua Ștefan cel Mare a capitalei va găzdui un alt meci al primei divizii, Dinamo – Rapid, sâmbătă, începând cu ora 20:30!

„Bătrâna Doamnă” are nevoie să confirme faptul că a depășit perioada rezultatelor slabe, odată cu succesul obținut pe teren propriu, scor 1-0 cu FCU Craiova. Pentru acest lucru, victoriile trebuie legate, iar ce adversar este mai potrivit decât codașa clasamentului…

Cu siguranță, Laszlo Balint, care a încercat câteva rotiri ale jucătorilor pe posturi, ba chiar diverse variante ale sistemului de joc al arădenilor, de la 4-2-3-1 la 4-3-3, nu va trata adversarul de sus, însă acest lucru trebuie transmis și jucătorilor. Precedentul episod Filiași, din Cupa României, când roș-albii porneau favoriți, dar au sfârșit prin a fi umiliți, nu a fost încă dat uitării. Este de urmărit dacă Erico da Silva, jucătorul care a strâns cele mai multe aprecieri în sezonul trecut dintre utiști, va reveni titular. În ultimul meci, cuplul de fundași centrali a fost alcătuit din Benga și Medimorec.

De cealaltă parte, antrenor al „lanternei roșii” din Clinceni este Ionuț Chirilă, o mai veche cunoștință a arădenilor. În anii 2008 și 2009, fiul celebrului cronicar Ioan Chirilă a antrenat echipa fanion a Aradului cu care a prins ultimele trei etape din sezonul de prim eșalon, început cu Marius Lăcătuș, continuat apoi cu Marin Barbu, Gabi Stan și Roland Nagy. A antrenat-o apoi pe UTA 16 din cele 34 de etape în Divizia B, sfârșind lamentabil, cu obiectivul promovării compromis, după ce a încercat să fie antrenor, manager, impresar, sponsor și magazioner. Celebru este episodul din partida de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, când Chirilă a încercat să îl umilească pe Florin Hidișan, dictând schimbarea acestuia, după ce cu câteva minute înainte a fost introdus în teren. Jucătorul a refuzat, suporterii i-au ținut partea mijlocașului și au cerut plecarea antrenorului cu manifestări de bufon.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *