News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Utistul Moldovan, infectat cu Covid-19! Juniorii şi-au amânat meciurile din Elite Utistul Moldovan, infectat cu Covid-19! Juniorii şi-au amânat meciurile din Elite
Please follow and like us:
Pin Share

Chiar dacă în această săptămână nu era planificată o testare, UTA nu riscă nimic și la primul semn de infectare își investighează medical fotbaliștii. Astfel, portarul Horațiu Moldovan (22 de ani) a rezultat pozitiv la coronavirusm, iar 14 zile de acum înainte va fi izolat complet de echipă. Probleme uşoare au şi Morar, dar care este totuşi negativ la Covid-19 şi juniorul Denis Rusu, care se confruntă cu o sinuzită. Laszlo Balint nu a mai insistat pentru disputarea unui amical pe finalul acestei săptămâni şi probabil va planifica un joc școală în familie pentru pregătirea deplasării de la CFR Cluj, de duminică, 22 noiembrie, ora 20.

Altfel, decimate de COVID, echipele de juniori ale UTA-ei au solicitat amânarea meciurilor din cadrul etapei a 8-a a Ligii Elitelor. Puștii „roș-albilor” trebuiau să se deplaseze duminică, la Mediaș, dar partidele vor fi reprogramate. În seria de Vest, UTA U19 ocupă locul 7, iar colegii de la U17 sunt liderii clasamentului, cu șase victorii și o singură înfrângere.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *