News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

VAMESII ARADENI AU OPRIT UN AUTOTURISM CAUTAT IN FRANTA VAMESII ARADENI AU OPRIT UN AUTOTURISM CAUTAT IN FRANTA
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Csanadpalota au depistat un autoturism ChryslerSebring declarat dispărut din Franţa.

 

În data de 08.01.2016, ora 12.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Cătălin Z., în vârstă de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Prahova, conducând un autoturism marca Chrysler Sebring înmatriculat în Franţa.

La control, şoferul a prezentat pentru autoturism un certificat de înmatriculare şi o asigurare auto tip carte verde eliberate de autorităţile franceze.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca “bun pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale”, alertă introdusă de autorităţile franceze în data de 20.11.2015.

Faţă de cele constatate, atât şoferul cât şi unul dintre pasageri, cetăţeanul român Simion P., fratele şoferului au declarat că au cumpărat autoturismul în urmă cu trei zile contra sumei de 3.200 de euro plus un autoturism Audi A4, de la un cetăţean român cu domiciliul în Craiova, de la care au primit documentele maşinii şi o cheie, neavând cunoştinţă despre faptul că aceasta este căutată de autorităţile franceze.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind, actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *