News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vești bune pentru UTA și Dinamo! Vor juca ultimele două meciuri de acasă cu suporterii alături Vești bune pentru UTA și Dinamo! Vor juca ultimele două meciuri de acasă cu suporterii alături
Please follow and like us:
Pin Share

Așa cum vă anunțam încă de săptămâna trecută, UTA și Dinamo au găsit articolul de regulament care îi readuce pe suporterii lor pe stadion, în ciuda suspendării de patru etape cu porți închise, la meciurile de acasă! Deși suspendarea nu a fost întoarsă nici de Comisia de Recurs a FRF, cele două cluburi s-au legat de articolul 37 din regulament, cu privire la suspendarea terenului și bineînțeles că au avut câștig de cauză. Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a cedat solicitării celor două cluburi, care au invocat articolul 37 în ridicarea suspendării dictată în urma incidentelor de la partida directă de pe „Arcul de Triumf”, din ultima etapă a sezonului regular al SuperLigii. În urmă cu câteva minute, a venit și anunțul judecătorilor federali, care îi anunță practic pe fanii arădeni că pot veni din nou la ultimele două meciuri ale favoriților pe arena „Francisc Neuman” din acest sezon, cele cu Oțelul Galați și FC U Craiova 1948. ”AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.”

Comisia de Disciplină a FRF a fost nevoită să respecte litera regulamentului

Ce prevede pe scurt articolul 37? Suspendarea să se fi scurs pe jumătate, iar apoi clubul în cauză să nu mai fost sancționat pentru astfel de abateri în ultimul an. De asemenea, organul disciplinar să considere că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii. Așadar, fanii utiști își pot face deja planuri pentru meciul din „intermediară”, cu Oțelul Galați, de joi, 25 aprilie, de la ora 16:45, dar și pentru cel cu FCU Craiova, programat în penultima etapă a play-out-ului, între 3 și 6 mai. Până la finalul stagiunii, echipa lui Mircea Rednic mai are partide și în deplasare, cu Petrolul, Poli Iași și Dinamo. Așadar, în ultima etapă a play-out-ului, Dinamo – UTA se va juca din nou cu galerii pe stadionul „Arcul de Triumf”! De asemenea, Dinamo va juca și meciul cu FC Voluntari din nou cu fani în tribune!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *