News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vești pentru Felnac, aprobările pentru gaze intră în linie dreaptă Vești pentru Felnac, aprobările pentru gaze intră în linie dreaptă
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Felnac a primit o veste cât se poate de bună din partea Ministerului Fondurilor Europene, la mijlocul săptămânii trecute. Printr-o adresă oficială, Primăria Felnac a fost informată că „cererea de finanțare la proiectul „Alimentare cu gaze naturale a comunelor Felnac (satele Felnac și Călugăreni) și Zădăreni (sat Bodrogu Nou)“/149063 a fost ADMISĂ, după verificarea administrativă și de eligibilitate“.

„Practic, era cel mai important pas de făcut în demersul nostru de a obține finanțare europeană pentru această investiție. Am trecut de comisia tehnică, iar acum urmează analiza financiară și dacă totul este conform planului, până la finalul anului vom semna contractul de finanțare. Din câte știu, la nivel de județ ne batem cu Șagu și Zărand, care au depus și ele cereri de finanțare pentru gaz, de fapt mai mult cu Șagu, care merge ca și noi pe extindere. Însă noi avem un avantaj, faptul că suntem împreună cu Zădăreniul, ceea ce ne dă un punctaj mai mare. Sper să nu avem probleme și să primim această finanțare, fiindcă gazul, la ora actuală, este principala noastră prioritate“, spune primarul Ioan Malița.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.