News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Viața ta a devenit amețitoare și complicată? Iată 3 gadgeturi care îți vor ușura considerabil traiul! Viața ta a devenit amețitoare și complicată? Iată 3 gadgeturi care îți vor ușura considerabil traiul!
Please follow and like us:
Pin Share

Omul secolului XXI trebuie să se confrunte zilnic cu fel de fel de provocări pe care strămoșii lui nici nu-și imaginau că le-ar putea întâmpina cineva vreodată. Ritmul alert în care se desfășoară majoritatea activităților specifice traiului într-o societate modernă poate fi amețitor.

Dacă simți că oboseala te-a ajuns din urmă și că ești copleșit de multitudinea sarcinilor care trebuie îndeplinite zilnic, nu te îngrijora, există numeroase soluții pentru orice problemă. A te ajuta de tehnologie pentru a-ți ușura și înfrumuseța viața este una dintre variantele pe care mulți români le preferă.

Află, din cele ce urmează, 3 idei de gadgeturi care să-ți ia o parte din stresul de pe umeri:

  • Robotul de curățenie

Vânzările de roboți de curățenie au crescut foarte tare în ultimii ani, iar acest fapt nu este deloc de mirare. Micile aspiratoare independente te pot scăpa de două dintre grijile care preocupă mințile multora: lipsa de spațiu de depozitare a instrumentelor de curățenie și nevoia de a aspira adesea praful și firimiturile.

Aspiratoarele de mari dimensiuni trebuie depozitate într-un spațiu generos, ocupând, adesea, un loc complet nepotrivit în casele românilor și ruinând estetica locuințelor. Micuții roboți de curățenie pot fi controlați direct de pe smartphone-ul tău, iar design-ul lor futurist îți permite să îi depozitezi oriunde în casă fără a face notă discordantă cu restul decorului.

  • Prizele smart

Imaginează-ți următorul scenariu: într-o zi ploioasă și rece, ploaia te îndeamnă să apeși de prea multe ori pe butonul de snooze. Te trezești, într-un sfârșit, și realizezi că vei întârzia la muncă. Te grăbești să pleci și în tot acest haos uiți dacă ai scos fierul de călcat din priză. Nimic nu poate fi mai neplăcut decât gândul că ai uitat să scoți aparatele electrice din priză, nevoit fiind să rămâi o zi întreagă departe de casă.

Stresul acesta suplimentar poate fi foarte dăunător și contraproductiv, așa că merită să faci tot posibilul să-l eviți. Echipa de la Lerato.ro îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de prize smart pentru casa ta, care pot fi controlate de la distanță de pe telefonul mobil. Conectând prizele la rețeaua de wi-fi din casă, acestea transmit în timp real informații despre statusul lor direct pe smartphone-ul tău! Astfel, poți oricând să verifici dacă ai uitat ceva în priză și să oprești de la distanță alimentarea cu curent a oricărui aparat de acasă. Multe dintre aplicațiile acestor gadgeturi permit conectarea întregii familii la un singur cont, pentru ca toți cei dragi să poată verifica oricând dacă ceva este în neregulă.

  • Dispenserul de hrană și apă pentru animalele de companie

Prietenii blănoși ne fac viața mai frumoasă și ne vindecă de multe supărări, cerând în schimb afecțiunea și grija noastră. Dacă programul nu îți permite să-i oferi cât de des este nevoie apă proaspătă și un bol de mâncare animalului tău de companie, poți transmite această sarcină unui dispenser de hrană sau apă.

Programabile și controlabile de pe telefonul mobil, aceste minunate invenții te vor asigura că animăluțul tău nu te așteaptă trist și înfometat acasă, ci, din contră, energic și pregătit să-ți ofere toată dragostea.

Așadar, nu lăsa grijile inutile să-ți copleșească întreaga existență și caută soluții smart pentru problemele tale curente! O investiție în casa ta este, în fond, o investiție în sănătatea și bunăstarea ta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *