News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Victorie dramatică în derby-ul cu liderul din Sătmar Victorie dramatică în derby-ul cu liderul din Sătmar
Please follow and like us:
Pin Share

O sală pe jumătate plină le-a susţinut pe „galben-albastrele” de la FCC Baschet Arad, în această seară, în derby-ul primei runde a returului din grupa vest a Ligii Naţionale. În Polivalentă venea liderul neînvins CSM Satu Mare, în vreme ce la Arad debuta pe teren propriu noul antrenor, spaniolul Manuel Rodriguez. Hadzovic, accidentată, nu a putut să îşi ajute colegele, dar înlocuitoarea sa, cipriota Akathiotou, avea să fie decisivă, secondată de „zburătoarea” Webb, foarte bună şi ea.

Primul sfert nu a fost cu realizări prea multe, la fel jucându-se şi până la pauza mare, dar cu un plus pentru arădence. Akathiotou şi Webb, respectiv Mosby, au fost remarcatele primei părţi, 28-21 după două sferturi. Aradul a pierdut-o pe parcurs şi pe Fodor, accidentată la spate în prima parte. Chiar şi aşa, gazdele au făcut legea în sfertul trei, pentru un 54-39, diferenţă ce părea suficientă pentru victorie.

Doar că în ultimul sfert a intervenit o cădere totală a fetelor lui Rodriguez, iar Satu Mare a trecut chiar pe lângă succes! Pe un final dramatic, Olah a ratat pe contraatac, Akathiotou a făcut 59-57 de la linia „liberelor”, iar pe ultimul atac, Milijkovic a irosit şansa egalării. Finalul a declanşat bucuria în tabăra arădeană, FCC-ul provocându-i formaţiei sătmărene prima înfrângere stagională.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *