News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vin inundațiile, cod portocaliu pentru județul Arad Vin inundațiile, cod portocaliu pentru județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

În intervalul menționat sunt prognozate perioade cu averse care vor cumula 30-40l/mp și izolat 50l/mp, descărcări electrice, vijelii și grindină, în zona de munte a județului Arad și scurgeri pe versanți, torenți, pâraie, viituri, posibile inundații și depășiri CA în bazinele hidro:Crișul Alb, bazin amonte S.H. Gurahonț și afluenții aferenți sectorului aval S.H Gurahonț ,amonte S.H. Ineu, râul Mureș.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice și hidrologice avertizate, pompierii din cadrul ISU Arad sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie.

📌Pentru prevenirea unor situații de urgență, reamintim populaţiei să ia măsuri de curățare a șanțurilor și rigolelor de scurgere în scopul facilitării evacuării normale a apelor pluviale.

📌Aparatele şi alte echipamente electrice (tv, computere, aparatele de aer condiţionat etc.) vor fi deconectate de la priză, deoarece acestea pot fi defectate ca urmare a descărcărilor electrice atmosferice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *