News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Compania clujeana si-a inceput activitatea acum 20 de ani ajungand astazi sa detina 8 magazine proprii en-detail in Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Oradea, Braila si Buzau, 4 magazine en-gros, un numar semnificativ de clienti, atat persoane fizice cat si companii si sa comercializeze peste 20.000 de sortimente de produse.

„Deschiderea magazinul din Arad este un success pentru noi deoarece reprezinta al 9-lea punct de vanzare Vitacom en-detail din Romania si inca un pas inaint e spre obiectivul nostru de a oferi unui numar cat mai mare de romani ocazia de a cumpara produse de foarte buna calitate si de a gasi intr-un singur loc specializat tot ceea ce au nevoie in materie de electronice si electrice”, a declarat Zoltan Balogh, director executiv Vitacom Electronics Romania.

Magazinul Vitacom din Arad se afla pe bulevardul Revolutie, in zona Catedralei Ortodoxe si ofera o varietate larga de produse, componente si accesorii electronice si electrice, produse din domeniile multimedia, IT&C, entertainment, unelte si scule, cabluri, conectori, prelungitoare, telecomenzi universale si dedicate, baterii, acumulatori, incarcatoare, becuri economice si multe altele.
Toate produsele sunt vizibile si pe magazinul on-line www.vitacom.ro.

Printre brandurile comercializate se numara atat brandurile proprii Well si Chrome dar si alte branduri recunoscute la nivel international precum Philips, Grundig, GP Batteries, CyberPower, Proskit, Microdia, Sweex, Konig, HQ.

Cu ocazia deschiderii, magazinul Vitacom Electronics Arad le ofera clientilor 20% reducere la toate produsele sale in perioada 21 noiembrie – 3 decembrie 2011.

Mai multe informatii despre Vitacom Electronics Romania puteti afla de pe website-ul www.vitacom.ro, prin e-mail marketing[at]vitacom.ro sau la telefon 0264.438.401.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *