News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vizita Preasfințitului Părinte Lukijan, Episcopul ortodox sârb de Budapesta la Pecica Vizita Preasfințitului Părinte Lukijan, Episcopul ortodox sârb de Budapesta la Pecica
Please follow and like us:
Pin Share

Zilele trecute, Biserica Ortodoxă Sârbă „Sfântul Mucenic Gheorghe” din Pecica a găzduit vizita Preasfințitului Părinte Lukijan, Episcopul ortodox sârb de Budapesta şi administrator al Episcopiei Ortodoxe Sârbe de Timişoara.

Ierarhul a fost primit de preotul paroh Milin Milovan și de membrii Consiliului Parohial, printre care viceprimarul Miodrag Stanoiov, împreună cu un număr mare de credincioși, oficiind liturghia festivă alături de Markov Marinco, preot vicar al Episcopiei Ortodoxe Sârbe de Timisoara și de un sobor de preoți.
”Am discutat cu Preasfinţitului Părinte Lukijan despre trecutul și prezentul parohiei din orașul nostru și proiectele episcopiei.
Sârbii pecicani formează o comunitate unită și activă, care au reușit să renoveze în ultimii ani, cu sprijinul administrației locale, biserica și parohia din oraș” a afirmat primarul orașului Pecica, Petru Antal.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *