News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vlad Botoș se retrage din funcția de președinte USR Arad. Răzvan Anghel devine interimar până la alegeri Vlad Botoș se retrage din funcția de președinte USR Arad. Răzvan Anghel devine interimar până la alegeri
Please follow and like us:
Pin Share

Europarlamentarul Vlad Botoș și-a anunțat demisia din funcție de președinte al filialei județene USR, după patru ani în care a deținut această funcție.

”În calitate de europarlamentar mi-am luat angajamentul de a-i reprezenta pe toți românii și europenii, nu doar pe arădeni. Mi-am luat angajamentul de a fi alături de fiecare primar, de fiecare consilier care va dori să aducă nu doar bani europeni, dar și o viziune europeană în localitatea lui.

Cred că este de datoria mea să mă dedic acestui angajament mult mai mult, acum când bugetul multianual al Uniunii Europene a fost adoptat în Parlamentul European, când informațiile și ajutorul efectiv vor avea o atât de mare importanță.

Este, așadar, momentul să mă retrag din funcția de președinte al filialei județene USR Arad și să încep să colaborez cu fiecare dintre voi, dar și cu colegii din întreaga țară, din poziția de europarlamentar.

Nici nu se pune vreun moment problema să părăsesc sau să nu mă mai implic în viața filialei, dar o voi face din altă poziție, cea de membru în Biroul Național USR / Birourilor Naționale Reunite USR PLUS, de europarlamentar, de coleg de partid.

Am coordonat această filială în poate cea mai grea perioadă din viața unei organizații și anume cea de înființare, creștere, consolidare, organizare și maturizare. Am reușit până acum ca echipă și sunt convins că și de aici înainte vom reuși tot ca echipă, să creștem și să devenim din ce în ce mai buni.

Tocmai de aceea îi ofer întreg sprijinul meu lui Răzvan Anghel, vicepreședinte al USR Arad, cel care va conduce, conform statutului, filiala județeană USR Arad din funcția de președinte interimar până la alegerile comune, USR și PLUS.

Răzvan este unul dintre cei care a pus bazele USR Arad împreună cu mine și ceilalți colegi fondatori, și-a dedicat tot timpul disponibil creșterii acestei organizații și a USR PLUS în general. În calitate de consilier județean, se află în directă legătură cu toate filialele locale din Arad și sunt convins că va reuși să ne reprezinte pe toți cu succes.

Nu cred că mai trebuie să-i fac o prezentare lui Răzvan Anghel. Toți cei care au fost implicați în proiectul USR și mulți dintre colegii de la PLUS îl cunosc deja personal, pentru că este omul care știe să vorbească cu oamenii, care știe să asculte și să fie echidistant.

Vă mulțumesc tuturor pentru acești patru ani grei, epuizanți de multe ori, dar frumoși. Patru ani în care am demonstrat și-n județul Arad că SE POATE să schimbi mentalități, să creezi de la ZERO o organizație puternică, care să schimbe modul de a face politică și administrație!” se arată în comunicatul trimis de europarlamentarul Vlad Botoș.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *