News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Vrei să ai un corp perfect? 4 obiceiuri pe care să le introduci în rutina ta Vrei să ai un corp perfect? 4 obiceiuri pe care să le introduci în rutina ta
Please follow and like us:
Pin Share

Dacă și tu te numeri printre femeile care și-au propus de-a lungul timpului să piardă câteva kilograme pentru a ajunge la forma mult dorită, atunci trebuie să știi că e foarte important să îți setezi obiective realiste pentru a reuși să le îndeplinești. Cu siguranță ai încercat multe metode, cum ar fi dietele drastice, antrenamente nepotrivite sau chiar înfometarea, însă acestea nu au făcut decât să îți îngreuneze misiunea. Pentru a ajunge la forma pe care ți-o dorești pentru corpul tău, trebuie să îți asumi de la început de drum că va fi o călătorie de durată în care vei investi timp și emoții, însă la finalul căreia vei avea cel mai frumos rezultat.

Iată câteva obiceiuri care te vor ajuta să obții un corp de invidiat!

  • Alimentația

Pentru a avea un corp frumos el trebuie, în primul rând, să fie sănătos, iar la acest aspect contribuie foarte mult alimentația. Dacă vrei să scapi de kilogramele nedorite, cea mai eficientă metodă este cea a deficitului caloric. Tot ce trebuie să faci este să mănânci mai puține calorii decât are nevoie corpul tău. Fii atentă, însă, să nu consumi niciodată mai puțin de 1200 kcal pe zi. În funcție de vârstă, greutate, sex și nivelul de activitate poți calcula câte calorii trebuie să consumi pentru a fi în deficit. Asigură-te că în alimentația ta se regăsesc atât vitaminele și proteinele cât și grăsimile și fibrele de care ai nevoie.

  • Sport

Pentru a obține rezultate frumoase, dar și pentru sănătatea ta, este recomandat să îți faci un abonament la sală și să mergi de câteva ori pe săptămână. Dacă nu ești familiarizată cu genul acesta de activități, poți opta inițial pentru clase de fitness, zumba sau cardio, adică antrenamente de grup. Cu ajutorul acestora vei reuși să arzi grăsimi și te vei tonifia. Ulterior poți alege să te antrenezi într-o sală, cu greutăți, pentru creșterea masei musculare.

  • Proceduri de remodelare corporală

Dacă vrei să scapi și de celulită, pe lângă faptul că trebuie să te hidratezi corespunzător, poți opta și pentru proceduri speciale. Va trebui să urmezi o schemă de tratament anticelulitic, cu tehnologia aleasă de tine, iar ceea ce trebuie să știi este că la Esteva Institute Timișoara vei avea parte și de o consultație medicală, unde un medic va stabili exact nevoile tale. Documentează-te despre tehnologiile folosite și poți, de asemenea, citi recenziile pacienților care au beneficiat de acestea.

  • Odihnă

În tot acest proces de îmbunătățire a aspectului fizic, somnul ar trebui să îți fie cel mai bun prieten. Este esențial să ai 8 ore de somn pe noapte pentru a-ți menține motivația și energia pe parcursul întregii zile. Odihna asigură musculaturii timpul necesar pentru a se reface și totodată sprijină sistemul imunitar în lupta cu bacteriile din exterior. În plus, un somn odihnitor îți va crește capacitatea de concentrare și de atenție precum și de a da randament în fața unor situații mai stresante.

Dacă vrei să ai un corp sănătos și tonifiat, ține cont de sfaturile de mai sus și te vei bucura de rezultatele tale pentru o perioadă lungă de timp!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *