News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Webb, coşghetera Aradului: „Victorie muncită, cu inima!” Webb, coşghetera Aradului: „Victorie muncită, cu inima!”
Please follow and like us:
Pin Share

FCC Baschet Arad s-a impus cu 59-57 pe teren propriu în fața vicecampioanei CSM Satu Mare, făcându-i debutul pozitiv spaniolului Manuel Rodriguez. „Galben-albastrele” nu au putut conta în acest meci pe accidentata Brankica Hadzovic, iar în sfertul secund au pierdut-o și pe Marta Fodor, care a acuzat probleme la spate. Chiar şi aşa, Adrienne Webb şi Veatriki Akathiotou au făcut un meci mare, americanca fiind coșghetera derby-ului, cu 25 de puncte.

„A fost o victorie foarte muncită. Un joc bun al ambelor echipe, Satu Mare este o echipă valoroasă, foarte atletică. Joacă asemănător cu noi, dinamic, le place să înscrie în tranziție. Dar în acest meci a fost vorba de inimă și luptă pe tot parcursul său. Am început bine, ne-am distanțat în primul sfert și am reușit să ne menținem în avantaj.

Am avut momente în care ele au avut run-uri, dar despre asta este baschetul. Este un joc de run-uri, noi vom face unul, ele vor face unul, dar este despre cine înscrie mai mult și cine luptă tot meciul”, a declarat Adrienne Webb  pentru baschet.ro, la finalul partidei din etapa a 6-a a grupei Vest.

Pentru arădence urmează două meciuri în deplasare, joi, ora 18, în campionat, la Sirius Târgu Mureş şi apoi la Braşov, la mijlocul săptămânii viitoare, în prima manşă din turul doi al Cupei României.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *