News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Weekend cu evenimente rutiere în județul Arad Weekend cu evenimente rutiere în județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii arădeni au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute mai multe persoane care nu au respectat legislația privind circulația pe drumurile publice.

Un bărbat de 41 de ani, din Macea, a fost depistat de polițiștii orașului Curtici în timp ce conducea un autoturism având o imbibație alcoolică de 1,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

Pe D.J. 709/B, a fost depistat un bărbat din Macea, de 43 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1,67 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

A fost depistat sub influența alcoolului, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barbu Lăutaru, din municipiu, un bărbat de 36 de ani, din județul Sălaj, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Verificările ulterioare au relevat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat din luna martie a.c.

Au mai fost depistați în trafic, sub influența alcoolului : pe D.J. 792/B, în Arăneag, un bărbat de 37 de ani, din Almaș (0,80 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și în Socodor, un bărbat de de ani, (0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Un bărbat de 49 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiștii Secției 1 Vlaicu în timp ce conducea o motocicletă neînmatriculată și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În Nădlac, un tânăr de 24 de ani, din București, a fost depistat pe o stradă din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Toate persoanele sunt cercetate penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

În cadrul activităților de impunere a respectării legislației rutiere, în ultimele 72 de ore au fost aplicate 273 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 122.300 de lei, din care 154 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.

Au fost reținute 30 de permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *