News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În acest weekend, jandarmii arădeni vor veghea la liniştea şi siguranţa cetăţenilor, asigurând măsuri de ordine  publică în mai multe localităţi de pe raza judeţului Arad unde se vor desfăşura o serie de manifestări culturale şi sportive.

Astfel, sâmbătă şi duminică 3 patrule de jandarmerie vor asigura ordinea şi liniştea publică în scopul prevenirii şi descurajării producerii oricăror fapte antisociale, pe străzile localităţilor Şiria şi Păuliş, unde se va desfăşura Festivalul Vinului în Podgorie.

Recomandăm cetăţenilor prezenţi la aceste manifestări şi care sunt martori la săvârşirea unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, să solicite imediat sprijinul jandarmilor prezenţi sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori direct la dispeceratul  Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900, asigurându-i că echipajele mobile de jandarmi vor intervenii în cel mai scurt timp în sprijin.

 De asemenea, tot sâmbătă peste 20 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal dintre A.C.U. Vasile Goldiş Arad şi F.C. Bihor din cadrul ligii a-II-a de fotbal.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad recomandă fanilor care vor fi prezenţi,  la stadion, sa aibă un comportament civilizat compatibil cu spiritul de sportivitate şi de fair-play, să nu intoducă obiecte interzise de lege în arena sportivă şi că sunt obligaţi să deţină asupra lor actul de identitate şi să-l prezinte forţelor de ordine atunci când le este solicitat, refuzul de a se legitima sau  furnizarea de date incorecte despre identitatea lor se sancţionează contravenţional.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.