News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Weekend plin cu pompieri la datorie Weekend plin cu pompieri la datorie
Please follow and like us:
Pin Share

În acest sfârșit de săptămână (19.01 – 21.01.2024) la nivelul județului Arad, pompierii militari au gestionat 102 misiuni pentru stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor și protecția comunității și a bunurilor acestora. Majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând în cazul a 92 solicitări.

Totodată, salvatorii au intervenit și pentru stingerea a 6 incendii, precum și în alte 4 situații în sprijinul comunităților, cum ar fi: deblocarea persoanelor și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cele șase incendii izbucnite în acest sfârșit de săptămână au fost înregistrate la șase case din localitățile Cil, Curtici, Gurba și Arad. Incendiile au fost lichidate prompt de către pompierii militari arădeni, suprafețele afectate fiind mai mici de 10 de metri pătrați, în urma acestora rezultând strict pagube materiale. Cauzele probabile de producere a incendiilor la locuințe au fost generate de amplasarea necorespunzătoare a coșului de fum față de materialele combustibile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *