News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

destiny

Univ.Goldiş ICIM a avut, aseară, în americancele Destiny Williams şi Donica Cosby două jucătoare de excepţie în primul meci al semifinalei de campionat, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Singura integralistă din tabăra „galben-albastră”, cu 40 de minute jucate, Williams a ajuns la al 11-lea „double-double” stagional, iar cu 14 puncte şi 19 recuperări a bifat un indice de eficienţă de 26 de unităţi, cea mai bună cifră a partidei. Pivotul echipei arădene a trecut repede peste accidentarea la genunchi, recuperându-se la timp, astfel încât şi-a onorat din nou statutul de cea mai constantă jucătoare a ICIM-ului. La înălţime s-a ridicat şi spectaculoasa Donica Cosby, care în doar 26 de minute jucate cu Sepsi a înscris 25 de puncte, terminând meciul cu un procentaj excelent la aruncările de două puncte, 88 % (7/8).

Coşgetera Aradului a ieşit iar la rampă

Extrema formaţiei pregătite de Jose Araujo a bifat un indice de eficienţă 21, iar la final s-a dovedit a fi coşgetera meciului. Secretul succesului la Arad rămâne însă echipa, evoluţii bune având şi celelalte cinci jucătoare care au prestat în faţa lui Sepsi, cu un plus pentru Rhoads – 10 puncte, 3 pase decisive şi două mingi câştigate şi Coker – 15 puncte şi 5 recuperări. Broomfield – 7 puncte şi 8 recuperări, Engelman şi Brosovszky, şi-au adus şi ele contribuţia la un prim pas spre finală. De cealaltă parte, pentru Sfântu Gheorghe a strălucit din nou excelenta Samantha Prahalis, singura integralistă din tabăra adversarelor. Coordonatoarea de joc a lui Sepsi a încheiat partida cu „double-double”, al 5-lea din acest sezon: 20 de puncte, 11 recuperări şi 3 pase decisive. Americanca a dus greul în partea a doua, cele nouă mingi pierdute faţă de doar două câştigate costând-o la indicele de eficienţă, doar 16.

„Double-double” pentru liderii celor două echipe

Loyd – 14 puncte şi 6 recuperări, Watson – 8 puncte şi 8 recuperări şi Ivancevic – 8 puncte şi 4 recuperări, şi-au făcut treaba doar parţial, în special în prima parte a jocului, în timp ce Paşcalău, Bejtic, Dincă şi Mitov au fost aproape inexistente, trăgând mult în jos formaţia lui Zoran Mikes. La nivel colectiv, diferenţa s-a făcut în acest prim meci al semifinalei la capitolul mingi pierdute – 24 Sepsi faţă de doar 9 Aradul şi mingi câştigate – 17 Univ.Goldiş ICIM faţă de doar 7 Sfântu Gheorghe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla vineri, în al doilea meci, când Sepsi trebuie să arate cu totul altceva pentru a duce semifinala în „decisiv”, în caz contrar Aradul asigurându-şi biletele pentru ultimul act al sezonului. (sportularadean.ro)

Foto: totalbaschet.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *