News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Zeci de suporteri l-au aşteptat pe Balint după umilinţa cu Astra. Susţinere în lupta pentru salvare Zeci de suporteri l-au aşteptat pe Balint după umilinţa cu Astra. Susţinere în lupta pentru salvare
Please follow and like us:
Pin Share

Laszlo Balint a declarat după umilinţa cu Astra că nu se gândeşte să îşi dea demisia şi să plece de la cârma echipei, dar dacă oficialii clubului consideră că asta ar fi varianta potrivită s-ar da la o parte. Un grup de circa 30-40 de suporteri le-au luat faţa însă celor din conducere şi s-au strâns la ceas de seară în fața stadionului UTA pentru a fi siguri că vor avea ocazia să-l întâlnească pe Balint.„Am venit ca să îți arătăm că pentru tot ceea ce ai făcut pentru noi, suntem sprijinul tău. Suntem alături de tine. Suntem și noi realiști, știm că e practic imposibil să ajungem în play-off, vrem să mergem împreună mai departe în lupta pentru salvarea de la retrogradare”, a fost mesajul celor câtorva zeci de suporteri. Doar că aceştia nu reprezintă grosul fanilor „Bătrânei Doamne”, antrenorul având parte şi de multe mesaje care îl contestau pe reţelele de socializare. Atât pe el cât şi pe impresarul Bogdan Apostu, cei doi fiind răspunzători de campania de achiziţii din acest an, mai mult un fiasco decât o reuşită. Cert este că Balint a lăsat-o moale, a umblat din nou la coarda sensibilă a fanilor şi le-a promis acestora că salvează UTA de la retrogradare.

Balint: „Suferim cu toţii, vă promit că nu o să retrogradăm”

Poate am greșit și eu atunci când am dat în jucători imediat după înfrângerea cu Sepsi. Credeți-mă să suferă și ei și vă mai reamintesc că atâta timp cât voi fi în vestiarul echipei UTA, cei care vor fi cu mine acolo vor da totul pe teren. Este un moment greu și voi avea cea mai grea vacanță din cariera mea. Ustură rău această înfrângere. Mă doare pe mine, vă doare pe voi, suporterii, dar îi doare și pe jucători. Este un final de an trist pentru toată lumea, dar dacă ne raportăm la întreg anul, cred că suntem pe plus. Eu aș fi primul care aș vrea să mă lupt la locurile fruntașe, dar sunt realist și vă spun aici că în acest an UTA trebuie neapărat să se salveze, vă cer să aveți încredere în mine că nu o să retrogradăm la finalul sezonului”, le-a spus Gyuszi Balint fanilor sosiți la stadion. De asemenea, antrenorul UTA-ei a dat de înţeles că în momentul în care fanii vor reveni pe stadion, oaspeţii nu vor mai pleca cu puncte de la Arad. (foto Ultras Arad, facebook)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.