News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:

selgros_curatenie

Sâmbătă, 18 mai 2013, magazinul Selgros, în parteneriat cu Direcția de Dezvoltare și Asistență Comunitară și Școala Gimnazială Nr. 3 din Arad, a organizat o amplă acțiune de ecologizare a zonei în care este amplasat, pe o distanță de cel puțin doi kilometri            jur-împrejur.

Frumoasa acțiune face parte dintr-o serie de activități pe care conducerea Selgros și le propune pe viitor pentru a promova ideea că, pentru membrii acestei mari familii, curățenia este extrem de  importantă, atât pe dinăuntru, cât și pe dinafară.

Impresionant a fost numărul angajaților și voluntarilor implicați în acțiune: peste 100; clienții Selgros au avut prilejul să admire, la propriu, în primele ore ale dimineții de mai, o adevărată armată veselă de copii, tineri și adulți echipați în stil european, cu mănuși și saci ecologici, ,,colectând”, plini de vervă, tot ce nu se potrivea cu… frumusețea mediului înconjurător și standardele de curățenie ale magazinului.

Imaginile sunt grăitoare asupra rezultatelor lăudabile; la finalul acțiunii, cel mai fericit moment a fost premierea tuturor elevilor din ciclul primar implicați cu ghiozdane Selgros pline de bunătăți și jucării. De asemenea, toți cei prezenți la acțiune au fost invitați,                      cu eleganță, la sfârșit, să ia parte la un generos picnic în aer liber, desfășurat chiar în parcarea magazinului Selgros: s-au servit răcoritoare și diverse preparate la grătar, realizate chiar sub ochii participanților. BRAVO, SELGROS!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.