News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Peste 165.000 de unităţi de compostare individuală, pubele şi containere au ajuns în judeţul nostru pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

Astfel, peste 270 de camioane transportă în aceste zile unităţile de compost către cele 4 centre Cargo Arad, Unitatea Militară Ineu, Jandarmeria Sebiş respectiv Regia Publică Locală-Ocolul Silvic Valea Mureşului, Bârzava.

Preţul produselor livrate şi al serviciilor auxiliare prestate, este de 23.887.598,40 lei , la care se adaugă TVA în valoare de 5.733.023,62 lei.

Mă bucur că suntem în grafic cu implementarea proiectului de gestionare selectivă şi eficientă a deşeurilor. Este un proiect ambiţios al Aradului, dar trebuie să înţelegem că acest proiect nu e doar al administraţiei judeţene ci este un parteneriat între CJA şi cetăţenii Aradului. Sunt convins că arădenii îşi doresc un judeţ cât mai curat, dar doar împreună putem să realizăm acest proiect”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Mai citeste si:  Cat de interesati sunt locuitorii din judetul Arad de Halloween si ce costumatii se cauta

Consorţiul care a câştigat licitaţia trebuie să furnizeze 50.000 de bucăţi unităţi de compostare individuală, 3.200 bucăţi containere metalice pentru colectarea deşeurilor reziduale în zone rurale, 1.880 bucăţi containere din plastic pentru colectarea deşeurilor de hârtie/carton. De asemenea, se vor ma furniza 1.250 bucăţi containere din plastic pentru colectarea deşeurilor de plastic/metal, 1.900 bucăţi containere din plastic pentru colectarea deşeurilor de sticlă, 58.000 bucăţi euro-pubele din plastic pentru colectare separată deşeuri reciclabile şi 46.500 bucăţi euro-pubele din plastic pentru colectare separată deşeuri biodegradabile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.